Ayıdan korunmak için havaya ateş ettiler

Ayıdan korunmak için havaya ateş ettiler -Abantta konaklama tesisinde çalışan 5 kişilik grup, ormanda karşılaştıkları ayından tüfekle havaya ateş ederek kurtuldu


BOLU (A.A) - Abant Tabiat Parkında konaklama tesisinde çalışan 5 kişilik grup, ormanda karşılaştıkları ayından tüfekle havaya ateş ederek kurtuldu.
     Abantta etkili olan kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle konaklama tesisinin su şebekesi buz tuttu. Tesiste çalışan İbrahim Tanrıkulu, Abdullah Çalışkan, Levent Orhan ve Halil İbrahim Ulu ve bir kişi, buz tutan şebekeyi onarmak için Samat Yaylasına gitti. Ormanda ayı ile karşılaşan grup, havaya ateş ederek ayının kaçmasını sağladı.
     Tesis görevlileri, soğuk hava nedeniyle su şebekesinin donduğunu ifade ederek, Biz hep beraber suyu açmak için ormanlık alana, kaynağına gittik. Giderken yanımıza av tüfeği aldık. Kaynağın başında büyük bir ayının uyuduğunu gördük. Çok korktuğumuz için tüfekle havaya ateş ederek kaçmaya başladık. Silah sesini duyan ayı kalkınca, ormana doğru koşmaya başladık, heyecanlı anlar yaşadık diye konuştu.
    
     Muhabir: İlhami Çetin / Emin Gürbüz
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Ayıdan korunmak için havaya ateş ettiler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER