Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Dinçel:

Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Dinçel: Zorlu maratonda bu tür sonuçlar olabilir


AYDIN (A.A) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923ün teknik direktörü Selahattin Dinçel, Kilimli Belediyespor karşısında kaybettikleri 2 puanla ilgili olarak, Zorlu maratonda bu tür sonuçlar olabilir dedi.
     Dinçel, yaptığı açıklamada, hafta içi Akhisar Belediyespor ile zorlu bir kupa maçına çıktıklarını ardından Kilimli Belediyesporu ağırladıklarını anımsatarak hesapta olmayan puan kaybı yaşadıklarını ifade etti.
     Aydına gelen her rakibin öncelikle savunmasına ağırlık verdiğini ve vermeye devam edeceğini söyleyen Dinçel, açıklamada şu görüşlere yer verdi:
     Zorlu maratonda bu tür sonuçlar olabilir. Rakibimiz 10 kişi kalınca nasıl olsa golü buluruz düşüncesiyle hareket ettik. Sayısız fırsatları değerlendiremedik. Ama maçın 90 dakika olduğunu unutmayarak uzatmada golü bulduk ve 1 puan aldık. Aldığımız bir puan bizim liderliğimiz sürdürmemize vesile oldu. Ben maç sonunda futbolcuları canı gönülden alkışlayarak sonucu kabullenen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu destek sürdükçe ve arttıkça biz yarışın sonuna kadar var olacağız.
    
     Muhabir: Suat Deniz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Dinçel: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER