Aydınspor 1923, Refahiyespor maçından 3 puan

Aydınspor 1923, Refahiyespor maçından 3 puan bekliyor


AYDIN (A.A) - Spor Toto 3. Lig 2. Grupta Pazar günü ligdeki ilk maçında Refahiyespor ile karşılaşacak olan Aydınspor 1923 bu maçtan 3 puan hedefliyor.
     Sezon açılışında Altayı konuk eden ve sahadan 1-0 galip ayrılarak camiasına umut veren Aydınspor 1923, ligin ilk maçına iddialı hazırlanıyor.
     Teknik Direktör Selahatin Dinçel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zor bir grupta başarılı olabilmek için mücadele edeceklerini, Aydın kentinin sezon açılışındaki bütünleşmesinin kendilerini ve futbolcuları çok etkilediğini söyledi.
     Dinçel, Lig öncesi takımın son durumunu gördüğümüz maçta oynanan futbol, lig için bizi umutlandırdı. Artık ligin havasına giriyoruz. İlk maçta cezalı olan Gürkan Uğurun yanı sıra sakat olan Savaştan yoksun sahaya çıkacak olsak da, yerlerine görev yapacak oyunculara güvenimiz sonsuz. Ligdeki 34 maça da 3 puan için çıkacağız. Bu şehir daha iyi liglere layık dedi.
     Öte yandan yönetim kurlunun ligin ilk maçı öncesi futbolculara transfer taksitlerinin bir bölümünü dağıtacağı öğrenildi.
    
     Muhabir: Suat Deniz
     Yayıncı: Bahri Okumuş
<< Önceki Haber Aydınspor 1923, Refahiyespor maçından 3 puan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER