Aydında nehre düşen otomobil

Aydında nehre düşen otomobil -Arama çalışmalarına ara verildi -CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan: Daha fazla ekipmanın alana getirilmesi için girişimde bulunacağız


AYDIN (A.A) - Menderes Nehrine düştüğü varsayılan kayıp otomobili arama çalışmalarından dördüncü günde de sonuç alınamadı.
     İzmir ve Aydın Sivil Savunma Müdürlüğü arama kurtarma ekiplerinin yanı sıra İzmir ve Marmaris emniyet müdürlüklerine bağlı sualtı arama ekiplerinin ortaklaşa yürüttükleri çalışmalara Jandarma Genel Komutanlığı Arama Kurtarma Ekibi de katıldı.
     Nehirde gün boyu sonar cihazıyla dip taraması yapılırken, metal tespit edilen noktalarda mıknatıs ve demir çubuklarla kayıp araç arandı.
     Yarın yapılacak arama çalışmalarına Afyon Sivil Savunma Müdürlüğü Arama Kurtarma Ekibinin sonar cihazının da kullanılacağı bildirildi.
    
     -Tezcandan ziyaret-
    
     CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, aramaların yapıldığı alana gelerek ailenin yakınlarına sabır diledi.
     Arama çalışmaları hakkında bilgi aldığını belirten Tezcan, Daha fazla ekipmanın alana getirilmesi için girişimde bulunacağız dedi.
     Öte yandan bölgede 20 yıldan bu yana balıkçılık yapan Mustafa Kabak isimli vatandaş, Menderes Nehrini çok iyi bildiğini, aracın nehrin dibinde bulunan derin kuyulara gömülmüş olabileceğini öne sürdü.
     Sökede toptan gıda pazarlama işi yapan Mehmet Arslan (38), eşi Necla Arslan (35) ile çocukları İrem Arslan (11) ve Eyüp Arslandan (7) 3 gündür haber alamayan yakınları polise başvurmuş, yapılan MOBESE incelemelerinde Sökeye bağlı Tuzburgazı ile Didime bağlı Balat köyleri arasındaki Menderes Nehrindeki köprüden bir otomobilin düştüğünün görülmesi üzerine nehirde arama çalışması başlatılmıştı.
    
     Muhabir: Bahri Aşık-Muzaffer Yavaşoğlu / Gökmen Şireci / Ali Rıza Karasu
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Aydında nehre düşen otomobil Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER