Av köpekleri en güzel seçilmek için

Av köpekleri en güzel seçilmek için yarıştı -Konyada 2ncisi düzenlenen av köpekleri güzellik yarışmasında 4 ayrı ırktan 53 köpek, birinci olabilmek için jüri önüne çıktı


KONYA (A.A) - Pointer Köpek Irkı Üreticiler ve Yetiştiriciler Derneği Konya Şubesince 2ncisi düzenlenen Köpek Irk Standartları Yarışmasında av köpekleri, birinci olabilmek için yarıştı.
     Karaaslan Hadimi Parkında düzenlenen yarışmada, 4 ayrı ırktan 53 köpek, jüri önüne çıkarak güzelliklerini ve av yeteneklerini sergiledi. Jüri üyeleri tarafından dişleri, boyları, kiloları, vücut yapıları, ırkları ve yürüyüşleri değerlendirilen köpeklere ayrı ayrı puan verildi.
     Jüri önünden sırayla geçen köpekler ilginç görüntüler oluştururken, parka gelen vatandaşlar da yarışmaya yoğun ilgi gösterdi.
     Pointer Köpek Irkı Üreticiler ve Yetiştiriciler Derneği Konya Şube Başkanı Bekir Bekler, birlik olarak bu yıl Köpek Irk Standartları Yarışmasının 2ncisini düzenlediklerini belirterek, yarışmaya başta Konya olmak üzere bir çok ilden av köpeğinin katıldığını dile getirdi.
     Irk yarışmasının 4 ayrı grupta yapıldığını ifade eden Bekler, yarın da köpeklerin av becerilerini göstereceği Mera Yarışmasının gerçekleştirileceğini söyledi.
     (MUH-KYR)
<< Önceki Haber Av köpekleri en güzel seçilmek için Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER