Atletizm

Atletizm -14. Alanya Atatürk Halk Koşusu ve Yarı Maratonu -Yarı maratonda erkeklerde Murat Kaya, bayanlarda Nursel Yıldız birinci oldu


ANTALYA (A.A) - Alanyada bu yıl 14üncüsü düzenlenen Alanya Atatürk Halk Koşusu ve Yarı Maratonunda, yarı maratonda erkeklerde Murat Kaya, bayanlarda Nursel Yıldız birinci oldu.
     Türkiye Atletizm Federasyonu, Atatürkçü Düşünce Derneği Alanya Şubesi ve Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen Alanya Atatürk Halk Koşusu ve Yarı Maratonuna 13ü bayan olmak üzere toplam 94 sporcu, ilçe merkezinde oluşturulan 21 kilometrelik parkurda mücadele etti.
     Yarı maratonu bayanlarda 1.19.26lık derecesi ile Nursel Yıldız birinci, 1.34.43lük derecesi ile Yeliz Ay Yıldız ikinci, 1.54.21lik derecesi ile Ümmü Nihal Tırpan da üçüncü tamamladı.
     Erkeklerde ise Murat Kaya 1.12.27lik derecesi ile birinci, Murat Gültekin 1.13.42lik derecesi ile ikinci, Mustafa Küçük de 1.14.34lük derecesi ile üçüncülüğü elde etti.
     Yarı maratonun ardından yapılan Milli Eğitim Alanya Okullar Arası Atatürk Kros Yarışlarında genç kızlarda Büşra Önder, genç erkeklerde Ali Çay, yıldız kızlarda Damla Akın Ölmez, yıldız erkeklerde Serdar Bacaksız birinciliği kazandı.
     Yarışların ardından düzenlenen tören ile dereceye giren sporculara ödülleri verildi.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER