Atletizm

Atletizm -Denizli Belediyesporlu sporcular Türkiye Yıldızlar ve Masterler Salon Şampiyonasında 2 altın, 1 bronz madalya aldı


DENİZLİ (A.A) - Denizli Belediyesporlu sporcuların İstanbulda yapılan Türkiye Yıldızlar ve Masterler Salon Atletizm Şampiyonasında 2 altın ve 1 bronz madalya aldığı bildirildi.
     Denizli Belediyespordan yapılan yazılı açıklamada, masterler 40-44 yaşta Turgay Baskının, 800 ve 1500 metrede koşularında Türkiye birincisi olduğu, yıldızlar yüksek atlamada yarışan Alperen Acetin ise 1,89luk derecesiyle bronz madalya kazandığı belirtildi.
     Denizli Belediyespor Atletizm Şubesi Başkanı Süleyman Kaya, atletizmdeki başarıyı düzenli çalışma programına bağlayarak, Başarı tabii ki kolay olmuyor. Antrenörlerimiz, uzun süredir sporcularla birlikte bu yarışmaya hazırlanıyorlar. Böylesine büyük bir başarı, motivasyonunun yanı sıra atletlerimizin kendine olan inancı ve kazanma azmiyle gelmektedir. Antrenörlerimizi ve kendilerini kutluyorum dedi.
     İki altın madalyalı sporcu Turgay Baskın ise başarısında kendisini yalnız bırakmayan herkesin katkısı olduğunu belirtti.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Ali Korkmaz
     Yayıncı: Tolga Albay

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER