ASÜde Hedef Belirleme ve Sonuç Alma

ASÜde Hedef Belirleme ve Sonuç Alma konferansı


AKSARAY (A.A) - Kişisel Gelişim Uzmanı Oğuz Saygın, Türkiyede genç nüfusun tamamına yakınının kesinleşmiş bir hedefinin olmadığını söyledi.
     Aksaray Üniversitesi Gençlik Aktüalite ve Sosyal Yardımlaşma Topluluğu tarafından organize edilen ve Kişisel Gelişim Uzmanı Oğuz Saygının konuşmacı olarak katıldığı Hedef Belirleme ve Sonuç Alma konulu konferans, Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
     Etkinliğe katılan Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar, ders dışı sosyal, kültürel, bilimsel ve entelektüel faaliyetlerin öğrencilerin ufkunun genişlemesinde önemli rol üstlendiğini belirterek, ASÜ bünyesinde bu tür etkinliklerin devam edeceğini ifade etti.
     NLP ve Kişisel Gelişim Uzmanı Oğuz Saygın, hedef belirlerken nelere dikkat edilmeli, amaçlara ulaşmak için neler yapılmalı ve sürecin sonunda gelen başarının ölçütlerine değindiği konuşmasında, ülkemiz genç nüfusunun tamamına yakınının kesinleşmiş bir hedefinin olmadığını vurguladı.
     Bir hedef belirlemenin, hedefi gerçekleştirip başarıya ulaşma yolunda atılacak en büyük adım olduğunun altını çizen Saygın, hedef belirlendikten sonra rahatlık, rehavetten kurtulmak gerektiğini ve hedefe ulaşma doğrultusunda asla vazgeçmeden ilerlemek gerektiğini söyledi.
    
     Muhabir: Ersin Altınsoy
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber ASÜde Hedef Belirleme ve Sonuç Alma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER