Asker konvoyunda hayatını kaybetti

Asker konvoyunda hayatını kaybetti -Antalyada askere giden arkadaşını uğurlamak için oluşturulan konvoya giren bir kişi, otomobilin refüje çarpması sonucu yaşamını yitirdi


ANTALYA (A.A) - Antalyada askere giden arkadaşını uğurlamak için oluşturulan konvoya giren Abdullah Genç, otomobilin refüje çarpması sonucu hayatını kaybetti.
     Antalya Su ve Atıksu İdaresinde sayaç okuma görevlisi olarak çalışan Abdullah Genç (21), vatani görevini yapmak için Hataya gidecek arkadaşı Nuri Akili uğurlamak için otogara gitti.
     Arkadaşını bindirdikten sonra otobüsün arkasında, kullandığı otomobille arkadaşlarının oluşturduğu konvoya katılan Genç, Düden Kavşağındaki trafik ışıklarında plakası öğrenilemeyen otomobilini kullanması için kız arkadaşı Merve Sye verdi.
     Otobüsü Yeni Hal Kavşağına kadar takip eden Merve Snin kullandığı otomobil, burada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarparak yan yattı.
     Kazada yaralanan Merve S. ile Abdullah Genç ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Genç, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
     Atatürk Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Merve Snin ise kolunda kırıklar olduğu, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
     Gençin cenazesi, otopsisinin ardından yakınları tarafından Antalya Adli Tıp Kurumu morgundan alındı. Cenazenin, Elmalı ilçesinde toprağa verileceği belirtildi.
     Gençin bir sosyal paylaşım sitesindeki hesabına "Gençliğine güvenip de vakit çok erken derken, bir bakmışsın elveda bile diyememişsin giderken" yazması ise dikkati çekti.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Asker konvoyunda hayatını kaybetti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER