ASİAD Başkanı Oğuz, ANSİFED Başkan

ASİAD Başkanı Oğuz, ANSİFED Başkan Yardımcılığına seçildi


MERSİN (A.A) - Mersin Akdeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) Başkanı Rıdvan Oğuz, Anadolu Sanayici ve İşadamları Federasyonu (ANSİFED) Başkan Yardımcılığına seçildi.
     ANSİFED 4. Olağan Genel Kurul Toplantısında federasyon başkan yardımcılığına seçilen Oğuz, yaptığı açıklamada, yeni görevin Mersin ve Türkiye adına hayırlı olması temennisinde bulundu.
     Görevin gerektirdiği biçimde hareket edeceğini ifade eden Oğuz, Türkiyenin istikrarlı bir ilerleme grafiği yakaladığını belirterek, gelişmişliğin ve ilerlemenin sadece rakamların yüksekliğiyle değil, reformların kalıcılığı, çözümlerin sorunları ortadan kaldırma oranı, ortaya konulan çalışmaların sağladığı fayda ve en önemlisi, istikrarın her alanda yakalanması ile ölçülebileceğini ifade etti.
     Oğuz, yapılan reformların Türkiyenin geleceğine ışık tuttuğunu dile getirerek, Çalışmalar, temelin sağlamlığı esas alınarak yapılmalı, belirli aralıklarla yapılan reformlar da birbirini tamamlayıcı nitelikte olmalıdır. Yani binanın temelinin sağlam olduğu kadar üzerindeki yapının da birbirini tamamlayıcı nitelikte olması çok önemlidir ifadelerini kullandı.
     Türkiyenin ilerlemesinde, alınan tedbirler ve devlet tarafından yapılan girişimlerin yanında özel sektörün son yıllarda yaptığı atılımın da büyük katkısı olduğunu vurgulayan Oğuz, işadamlarının 500 milyar dolar ihracat hedefini yakalama yolunda başarılı bir şekilde ilerlediğini kaydetti.
     Mersin ASİAD olarak, kendilerinin de bu hedef doğrultusunda hareket ettiklerine işaret eden Oğuz, Türkiye Sanayiciler ve İşadamları Federasyonu (TUSKON) ve ANSİFED ile ihracatın artırılmasına yönelik ortak çalışmalar yaptıklarını belirtti.
    
     Muhabir: Mesut İnce
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber ASİAD Başkanı Oğuz, ANSİFED Başkan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER