Artvin Orman Bölge Müdürü Kaya:

Artvin Orman Bölge Müdürü Kaya: Basında iddia edildiği gibi yedek listede olup da işe alınan tek bir kişi dahi yok


ARTVİN (A.A) - Artvin Orman Bölge Müdürü Ömer Naci Kaya, torpille geçici işçi aldıkları iddiasının doğru olmadığını söyledi.
     Kaya, kent merkezindeki Kafkasör Dağ Evinde, beraberindeki Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mehdi Özyer, Personel Şube Müdürü Haydar Bülbül ve İşçi Sosyal İşler Şefi Kubilay Tan ile basın toplantısı düzenledi.
     Toplantıda bazı yerel ve bölgesel gazetelerdeki haberlere işaret eden Kaya, Artvin Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı işletme müdürlüklerinde çalıştırılmak üzere geçici işçi alımında torpil yaptıklarının öne sürüldüğüne dikkati çekti.
     Basında iddia edildiği gibi yedek listede olup da işe alınan tek bir kişi dahi yok diyen Kaya, listelerin hemen açıklanmadığı, sınav komisyonunun sınav kurallarına riayet etmediği ve asıl listede yer alan isimlere bilerek düşük puan verilerek liste dışı bırakıldığı iddialarının da asılsız olduğunu ifade etti.
     Kaya, demokrasinin gerçekten demokrasi olabilmesi için basının doğruları özgürce yazabilmesi gerektiğini, çünkü insanların buna göre kendini yönlendirdiğini de sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Yusuf Okur
     Yayıncı: Tuncay Bekar
<< Önceki Haber Artvin Orman Bölge Müdürü Kaya: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER