Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Yanmaz:

Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Yanmaz: Kişisel hijyen eğitimleri devam ediyor


ARTVİN (A.A) - Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz, kişisel hijyen eğitimlerinin devam ettiğini belirtti.
     Yanmaz, yaptığı yazılı açıklamada, 2002 yılında başlayan ve 10 yılda, toplam 55 ilde, 7 bin 743 okulda, 6 milyonu aşkın ilköğretim öğrencisine el hijyeninden tuvalet kağıdı kullanımına kadar birçok konuda bilgilendirerek doğru kişisel hijyen alışkanlıkları kazandırıldığını belirtti.
     Proje kapsamında Artvin merkez ilçe de dahil olmak üzere Arhavi, Hopa, Borçka, Murgul, Ardanuç, Yusufeli ve Şavşat ilçelerinde 1,2,3,4 ve 5. sınıf öğrencilerinin kişisel hijyen konusunda eğitim aldığını ifade eden Yanmaz, şunları kaydetti:
     Proje hedef kitlesine bu yıl ana sınıfı ve birinci sınıf öğrencileri de dahil edildi. Veliler için de bilgilendirme toplantıları organize ettik. Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında görev yapan personellere İş Yeri Temizliği ve Kişisel Güvenlik eğitimi verildi. Kişisel hijyen eğitimleri öğrenci ve velilere de anlatılması önemli ve gerekli.
     Uluslararası Özel Sektör Ödülünün sahibi olan Selpak Kişisel Hijyen Eğitimi Projesinin Artvinde ocak ayında tamamlanacağı belirtildi.
    
     Muhabir: Bayram Sarayoğlu
     Yayıncı: Tuncay Bekar
<< Önceki Haber Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Yanmaz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER