Artvin Çalışma ve İş Kurumu Müdürü

Artvin Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Atan: İl genelinde uygulanan 74 projede 2 bin 650 kişiye istihdam yaratıldı


ARTVİN (A.A) - Artvin Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Aslan Atan, il genelinde uygulanan 74 projede 2 bin 650 kişiye istihdam yaratıldığını söyledi.
     Borçka Kaymakamlığı ile Artvin Çalışma ve İşkur Müdürlüğünce yürütülen, Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında Borçka Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilen 12 kişi, Borçka-Arkaköy köyü Aksu Karşıyaka Mahallesinde yol yapım çalışmasına başladı.
     Borçka Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, beraberindeki Artvin Çalışma ve İşkur Müdürü Aslan Atan, İlçe Özel İdare Müdür Yardımcısı Mehmet Yerebakan, Arkaköy köyü muhtarı Hayrettin Genç ile çalışmaları yerinde inceledi.
     Kızıltoprak, Aksu Karşıyaka Mahallesindeki yolun parke kilit taşı ile döşenmesine başlandığını ve gelecek hafta bitirilmesinin planlandığını belirtti.
     Atan ise dünyanın ve Türkiyenin en büyük sorununun işsizlik olduğunu ifade ederek, Devletimiz, yürütülen projelerle işsizlik oranını aşağıya çekmektedir. İl genelinde uygulanan 74 projede 2 bin 650 kişiye istihdam yaratıldı dedi.
    
     Muhabir: Bülent Atasert
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Artvin Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER