Artvindeki fuhuş operasyonu

Artvindeki fuhuş operasyonu -"Fuhşa aracılık, yer temin etmek, insan ticareti ve göçmen kaçakçılığı yapmak" iddiasıyla mahkemeye çıkarılan 10 zanlıdan 2si tutuklandı


ARTVİN (A.A) - Artvinde, "fuhşa aracılık, yer temin etmek, insan ticareti ve göçmen kaçakçılığı yapmak" iddiasıyla mahkemeye çıkarılan 10 zanlıdan 2si tutuklandı.
     Artvin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerce dört gün önce beş yere düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 2si kadın 29 kişiden 19u emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.
     Hopa Cumhuriyet Savcılığına çıkarılan 10 zanlı, tutuklanma istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesince ifadesi alınan zanlılardan D.T. ve C.K. tutuklandı, diğer zanlılar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
     Bu arada, adliye önünde bekleyen zanlı yakınları, basın mensuplarının görüntü almasını engellemek istedi. Gazetecilerin üzerine yürüyerek hakaret eden ve ayakkabı fırlatan bu kişiler, polisin müdahalesiyle engellendi. Hopa Adliye Sarayında bir süre bekletilen gazeteciler, zanlı yakınlarının uzaklaştırılmasının ardından binadan ayrıldı.
     Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Artvin ve Hopada düzenlenen operasyonlarda "fuhşa aracılık, yer temin etmek, insan ticareti ve göçmen kaçakçılığı yapmak" iddiasıyla 29 kişi gözaltına alınmış, fuhuş yaptıkları belirlenen yabancı uyruklu 34 kadın sınır dışı edilmişti.
    
     Muhabir: Serhat Çağdaş
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Artvindeki fuhuş operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER