Arsinspor Kulübü Genel Sekreteri Şahin:

Arsinspor Kulübü Genel Sekreteri Şahin: Altınorduspor karşılaşmasında alınacak 3 puan bizi alt sıradan uzaklaştıracak


TRABZON (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grupta hafta sonu sahasında Altınorduspor ile karşılaşacak Arsinsporda, kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, alacakları 3 puanın kendilerini alt sıradan uzaklaştıracağını söyledi.
     Şahin, Altınorduspor ile yapacakları karşılaşmanın her iki takım açısından da zorlu geçeceğini belirterek, Ligin alt sıralarından uzaklaşmak ve seri galibiyet yakalamak için bu maçtan mutlaka 3 puanla ayrılan taraf olmamız gerek dedi.
     Altınorduspor maçı hazırlıklarını moralli bir şekilde tamamladıklarını ifade eden Şahin, Altınorduspor, grubun güçlü ve iddialı takımlarından biri. Puan cetveline baktığımız zamanda ikinci sırada bulunan, güçlü bir ekip olduğunu görebiliriz. Bugüne kadar oynadığı maçlarda tek mağlubiyet almış bir ekip. Seyir zevki yüksek, çekişmeli ve heyecanlı bir karşılaşma olacağına inanıyorum. Her zaman söylediğim gibi şayet belli bir hedefi düşünüyorsak iç saha maçlarında kaybetmememiz gerekiyor. Taraftarlarımızın da desteğiyle bu zorlu mücadelen galip ayrılan taraf olmak istiyoruz diye konuştu.
     Altınorduspor karşılaşmasından alınacak 3 puanın kendilerini alt sıradan uzaklaştıracağını kaydeden Şahin, galibiyetle birlikte önlerine daha rahat bakacaklarını söyledi.
    
     Muhabir: Cenk Yavuz Usta
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Arsinspor Kulübü Genel Sekreteri Şahin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER