Arsinspor Kulübü Genel Sekreteri Şahin:

Arsinspor Kulübü Genel Sekreteri Şahin: Isparta Emrespor karşılaşmasında 3 puan almak için sonuna kadar mücadele edeceğiz


TRABZON (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grupta, hafta sonu deplasmanda Isparta Emrespor ile karşılaşacak Arsinsporda, kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, Isparta Emrespor karşılaşmasında 3 puan almak için sonuna kadar mücadele edeceklerini söyledi.
     Şahin, ikinci yarının ilk maçında Oyak Renaultspor ile berabere kalarak çok önemli 2 puan kaybettiklerini belirterek, Puan kayıplarına artık tahammülümüz kalmadı. Pazar günü deplasmanda karşılaşacağımız Isparta Emrespor maçı hazırlıklarımızı tamamladık. Takımımızın hafta boyunca yapmış olduğu idmanlarda futbolcularımızın hırsı bizi çok umutlandırdı. Aynı hırslarını Isparta Emrespor karşısında da görmek istiyoruz dedi.
     Isparta Emrespor karşısında alacakları 3 puana çok ihtiyaçları olduğunu ifade eden Şahin, galibiyetin kendilerini gelecek haftalar için çok daha fazla umutlandıracağını söyledi.
     Isparta Emrespor ile ligin ilk yarısında sahalarında yaptıkları karşılaşmada, sahadan 1-0 galip ayrıldıklarını kaydeden Şahin, Bu maçta da 3 puan almak için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Maç öncesi sakat ve cezalı futbolcumuz bulunmuyor. Teknik kadro ve futbolculara güvenimiz tam diye konuştu.
    
     Muhabir: Cenk Yavuz Usta
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Arsinspor Kulübü Genel Sekreteri Şahin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER