Ardahan Valisi Azizoğlu:

Ardahan Valisi Azizoğlu: -Ben valiliği bir gün için yaparım. İkinci gününün hesabını yapmam. Bugünü değerlendiririm


ARDAHAN (A.A) - Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, Ben valiliği bir gün için yaparım. İkinci gününün hesabını yapmam. Bugünü değerlendiririm dedi.
     Vali Azizoğlu, Valilik Toplantı Salonunda vatandaşla bir araya geldi. Bundan sonra haftanın bir gününü vatandaşa ayıracağını ifade eden Azizoğlu, bu vesileyle vatandaşın sorun ve sıkıntısını bizzat kendisinin dinlemek istediğini belirtti.
     Ardahanın sorun ve sıkıntılarının olduğunu, ancak bunların çözümünün çok kolay olduğunu dile getiren Azizoğlu, Teknik personel içeride değil, sahada olacak. İnsanımız zeki, neden eğitimde gerilerde olalım. Bu konuda gereken neyse yapılacak. İnsanımız neden burada durmuyor, bunun cevabını bulmalıyız. Burada bir şey olmaz düşüncesini kıracağız. Olaya bardağın dolu tarafından bakmamız lazım. Bu psikoloji hakim olmalı. Siz basın mensuplarından da bunu istiyoruz dedi.
     Ardahanda görev yapanların imkanı ve sosyal ortamlarının iyileştirileceğine dikkati çeken Azizoğlu, sorunları çözmede herkesin ortak hareket etmesi gerektiğini belirtti.
     Ardahana hizmet etmek için geldiğini vurgulayan Azizoğlu, Ben valiliği bir gün için yaparım. İkinci gününün hesabını yapmam. Bugünü değerlendiririm. Bugün daha iyi hizmet nasıl edebiliriz. Bugün bu bölge için daha iyi işler nasıl yapabiliriz gayreti içinde olacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Günay Nuh / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Ardahan Valisi Azizoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER