Ardahan Valisi Azizoğluna AA yıllığı hediye

Ardahan Valisi Azizoğluna AA yıllığı hediye edildi


ARDAHAN (A.A) - Anadolu Ajansı (AA) Ardahan Muhabiri Günay Nuh, Vali Seyfettin Azizoğluna AAnın 2012 yıllığını hediye etti.
     Nuh, Vali Azizoğlunu makamında ziyaret ederek, AAnın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Vali Azizoğluna, AA foto muhabirlerinin 2012 yılı içerisinde Türkiye ve dünyadaki önemli gelişmelere ilişkin çektiği fotoğraflar ile muhabirlerin haberlerinin yer aldığı AAnın Yıllık 2012 eserini hediye eden Nuh, AA Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Öztürkün de mektubunu sundu.
     Yıllığı inceleyen Azizoğlu, Anadolu Ajansının çalışmalarını ve faaliyetlerini yakından takip ettiğini belirterek, AAnın Milli Mücadele yıllarından itibaren habercilik alanında önemli bir misyon üstlendiğini vurguladı.
     AAnin Büyük Atatürk tarafından Anadolunun sesini dünyaya duyurmak amacıyla kurulduğunu anımsatan Azizoğlu, Anadolu Ajansı, hem Türkiye hem de dünya çapında uluslararası bir haber ajansı haline gelmiştir. Ülkemizin gurur kaynağı. Şuan dünya markası olan, dünyada önemli yer edinen bütün kurumlarımız gibi Anadolu Ajansına da minnettarız. Anadolu Ajansı, hem ülkemizden hem dünyadan haberleri en doğru, en iyi ve en güzel şekilde ifade ediyor diye konuştu.
     Azizoğlu, AAnın haberleri sunarken, ortamı germediğini, toplumu strese sokmadan haber yaptığını ifade ederek, Haberi yalın ve açık haliyle aktarması, haberden vatandaşın bilgi sahibi olmasına zemin hazırlıyor. Böylece AA büyük bir yer edinmiş oluyor dedi.
     Azizoğlu, başta AA Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Öztürk olmak üzere tüm kadroya, başarıda emeği geçen herkese teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Gunay Nuh / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber Ardahan Valisi Azizoğluna AA yıllığı hediye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER