Ardahan İl Özel İdaresinin 2013 yılı

Ardahan İl Özel İdaresinin 2013 yılı tahmini bütçesi onaylandı


ARDAHAN (A.A) - Ardahan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mete Özdemir, Ardahan İl Özel İdaresinin 2013 yılı tahmini bütçesinin 22,5 milyon lira olarak onayladığını bildirdi.
     Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İl Genel Meclisi tarafından Ardahan İl Özel İdaresinin 2013 yılı tahmini bütçesinin 2012ye göre yaklaşık 5 milyon lira artarak 22,5 milyon lira olarak belirlendiğini söyledi. 2008de görevi devraldığında bütçelerinin 7 milyon lira olduğunu anımsatan Özdemir, yapılan çalışmaların ürünü olarak bütçenin arttığına dikkat çekti.
     Bundan sonra 2013de hedeflerinin daha büyük olacağını ifade eden Özdemir, 2012deki bütçemiz 17,5 milyon liraydı. Bu bütçenin hemen hemen tamamı gerçekleşmek üzere. 2013de ise rakamın 22,5 milyon liraya çıkması, yaklaşık 5 milyon lira daha fazla çalışma olacağı anlamına gelir. Daha fazla yatırım olacaktır dedi.
     Bütçenin ihtiyaçlar doğrultusunda en güzel şekilde değerlendirileceğini belirten Özdemir, okul, yol, şebeke suyu yapımı ve onarımı, menfez, köprü ve benzeri alanlarda ihtiyaçlar doğrultusunda en güzel şekilde iş yapacaklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Günay Nuh / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Ardahan İl Özel İdaresinin 2013 yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER