Ardahanda kış hazırlıkları

Ardahanda kış hazırlıkları -Vali Azizoğlu: Bizim önceliğimiz Ardahanda sorunsuz bir kış geçirmek


ARDAHAN (A.A) - Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, kentte karla mücadele için hazırlıkların tamamlandığını belirterek, Bizim önceliğimiz Ardahanda sorunsuz bir kış geçirmek dedi.
     Azizoğlu, Ardahan İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğini ziyaret etti. Kış aylarına yönelik tedbirlerin alındığını ifade eden Azizoğlu, Ardahanda 8 greyder, 4 yükleyici, 2 kar savuran, 4 kar bıçaklı kamyon, 3 kazıyıcı-yükleyici, 2 dozer, 22 operatör ve 38 yardımcı personelle hazırlıklarını yaptıklarını söyledi. Vali Azizoğlu, şunları kaydetti:
     Bu kış kar mücadelesi umarız ki çok yoğun olmaz ve fazla kar yağmaz. Yağarsa bile şu anda her türlü hazırlığımız tamamlanmış vaziyette. Bizim önceliğimiz Ardahanda sorunsuz bir kış geçirmek. Tüm ilçelerimize gerekli araç ve personel dağıtımı yapıldı. Bugün itibarıyla kar yağarsa hizmet etmeye başlayacaklar. Yollarımızı günün 24 saatinde açık tutacağız. Kazasız ve belasız bir kar mevsimi, kış mevsimi geçirmeyi diliyorum.
     Vatandaşlarında araçlarıyla yolculuk yaptıklarında kış şartlarına göre önlem alması gerektiğini ifaden eden Azizoğlu, konuşmasını şöyle tamamladı:
     Kar lastiği takmaları, zincir ve çekme halatı bulundurmalarını istiyoruz. Bunlar can ve mal ehemmiyeti bakımından önem taşımaktadır. Biz herkese ve her yola en kısa zamanda ulaşmak için hazırlıklarımızı yaptık. Arkadaşlarımız da hazırlar. Hazırlanan bu araçları 5 ilçemize dağıtacağız. Personelle beraber araçlar oralarda ikamet edecek ve oralarda kalacaklar. Kar yağdıktan sonrada karla mücadeleye hızla başlamış olacaklar.
    
     Muhabir: Günay Nuh / Sagip Sezginer
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Ardahanda kış hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER