Arapgirden kısa kısa

Arapgirden kısa kısa -İlçede kapalı köy yollarının açılması için çalışmalar devam ediyor


MALATYA (A.A) - Arapgirde yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan 26 köy yolunun açılması için çalışmalar devam ediyor.
     Arapgir İl Özel İdaresi Şantiye Sorumlusu Doğan Gedik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, açtıkları yolların kar yağışı ve tipinin etkisiyle yeniden kapandığını söyledi. 5 iş makinesiyle yol açma çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Gedik, Yüksek kesimlerde kar kalınlığı 1 metreyi buluyor. Köy yollarında kar direkleri olmadığından sisli havalarda yol bulmakta zorlanıyoruz dedi.
    
     -Bir günde 80 ünite kan toplandı-
    
     Arapgirde, Malatya Kızılay Kan Bağış Merkezine bir günde 80 ünite kan bağışı yapıldı.
     Malatya Kızılay Kan Bağış Merkezi doktorlarından Selvi Eroğlu, üç ayda bir ilçeye gelerek vatandaşların kan bağışlarını topladıklarını belirtti. Eroğlu, havanın yağışlı ve soğuk olması nedeniyle kan bağışına katılımın az olduğunu ifade etti.
    
     -Arapgirde elektrik kesintisi-
    
     Arapgirde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle kısa süreli elektrik kesintisi yaşandı. Aksa Elektrik Şirketi Arapgir Sorumlusu İlyas Yanardağ, ilçeye çok yağış düştüğünü ifade ederek, bu nedenle kırılan ağaç dallarının elektrik hatlarına zarar verdiğini kaydetti.
     Yanardağ, Bakım, onarım çalışmalarımızla ilçe halkına kesintisiz şekilde enerji verebilmek için gayret sarf ediyoruz ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Fadıllıoğlu / Yeter Erdine
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Arapgirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER