Arapgirden kısa kısa

Arapgirden kısa kısa -İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Bürosunca Ödüllü Satranç Turnuvası düzenlendi


MALATYA (A.A) - Arapgir İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Bürosunca Ödüllü Satranç Turnuvası düzenlendi.
     Sadık Polat Ortaokulunda gerçekleştirilen turnuvaya, 86 sporcu katıldı. Tur müsabakalarında 4ü Kerem Aydınlar Öğretmen Okulunda, 1i Çok Programlı Lisede, 2si Meslek Yüksekokulunda eğitim gören 7 öğrenci ile 2 öğretmen final grubuna kaldı. 9 finalist, 3 Mart Pazar günü yarışacak.
     İlçe Emniyet Amiri Hakan Köse, Arapgirde bu tür sosyal etkinliklerle ilçede birlik, beraberliğin sağlanması adına önemli bir rol üstlendiklerini belirterek, etkinliği her yıl düzenleyerek geleneksel hale getirmeyi planladıklarını kaydetti.
    
     -Arapgir Başarıyı Artırma Projesi-
    
     Arapgir Kaymakamlığı tarafından Arapgir Başarıyı Artırma Projesi kapsamında, Arapgir Kültür Derneği ve Arapgirli iş adamı Enver Çam tarafından 8 koli yaprak test hibe edildi.
     Arapgir Kültür Derneği Şube Başkanı Mahir Çelik, testleri İlçe Kaymakamı Ercan Turana teslim etti. Kaymakam Turan, ilçenin eğitim seviyesinin oldukça iyi olduğunu belirterek, zeki ve çalışkan öğrencilerin yanı sıra güçlü sivil toplum örgütleri ve vefakar iş adamları sayesinde bu başarının daha da arttığını söyledi.
     Turan, yardımlar için dernek başkanı Turgay Akşahin ve iş adamı Enver Çama teşekkür etti.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Fadıllıoğlu / Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Arapgirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER