Aranan suç örgütü üyesi için eş

Aranan suç örgütü üyesi için eş zamanlı operasyon -Organize suç örgütü üyesi olduğu iddiasıyla aranan zanlı, Kırşehir ve Kayseride 8 eve düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalandı


KIRŞEHİR (A.A) - Organize suç örgütü üyesi olduğu iddiasıyla aranan zanlı, Kayseri ve Kırşehirde 8 eve düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalandı.
     Alınan bilgiye göre, Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, organize suç örgütü üyeliği, tefecilik ve uyuşturucu madde satıcılığı suçlarından aranan S.Knın yakalanması için çalışma başlattı.
     Kayseri Emniyet Müdürlüğünün de katkısıyla Kayseri ve Kırşehir kent merkezleri ile Kırşehirin Mucur ilçesinde eş zamanlı olarak 8 eve operasyon düzenlendi.
     Yaklaşık 100 polisin katıldığı operasyonda, S.K, Kırşehirde Bağbaşı Mahallesindeki bir evde yakalandı. Kayseri, Kırşehir ve Mucurdaki evlerde 3 av tüfeği ile satışa hazır uyuşturucu madde, çek, senet ve çeşitli dokümanlar bulundu.
     S.Knın da aralarında olduğu organize suç örgütü üyelerine yönelik yaklaşık 3 ay önce yapılan operasyonda yakalanan 6 kişi tutuklanmıştı.
    
     Muhabir: Aykut Aktaş / Abdullah Yıldız
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Aranan suç örgütü üyesi için eş Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER