Arama kurtarma ekibi üyeleri, Başkan Yılmazı

Arama kurtarma ekibi üyeleri, Başkan Yılmazı ziyaret etti


SAMSUN (A.A) - Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı arama kurtarma ekibi üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmazı ziyaret etti.
     Yılmaz, ziyarette arama kurtarma ekibinin fedakarca ve kahramanca görev yaptığını ve birçok insanın hayatını kurtararak belediyenin gururu olduklarını ifade etti.
     Kendisinin ve Samsun halkının, ekibin hizmetlerini asla unutmayacağını aktaran Yılmaz, Sizi tebrik ediyor ve size çok teşekkür ediyorum dedi.
     Ziyaret sırasında Yılmaza yaptıkları çalışmaları ve sel felaketi sırasında yaşadıklarını anlatan ekip üyeleri ise özellikle sel sularının bastığı daireden son anda cam parmaklıklarını kırarak dışarıya çıkarttıkları selzede kadının kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti.
     Hayatını kaybeden vatandaşlara yardım edememenin üzüntüsünü yaşadıklarını da vurgulayan ekip üyeleri, Samsundan sonra Salıpazarı ilçesindeki sel felaketine de yardım için gittiklerini, burada da sel sularının ortasında kalan 39 kişiyi sel sularından kurtardıklarını ifade etti.
    
     Muhabir: Fatma Kalay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Arama kurtarma ekibi üyeleri, Başkan Yılmazı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER