Araban Kaymakamlığı Köylere Hizmet

Araban Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği seçimi yapıldı


GAZİANTEP (A.A) - Araban Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği seçimi yapıldı.
     Kaymakam Emre Nebioğlu başkanlığında Kaymakamlık Salonunda yapılan toplantı, il genel meclisi üyelerinin yanı sıra 37 köy muhtarının katılımı ile yapıldı.
     Nebioğlu, köy muhtarlarına, aile hekimlerinin köylere gelip hasta muayene yapıp yapmadıklarını sorması üzerine köy muhtarları Kaymakam Nebioğluna aile hekimlerinin köylere gelip hasta muayene etmediklerini belirterek şikayetçi olmaları üzerine Kaymakam Nebioğlu gereğini yapacağını belirtti.
     Köy muhtarlarından köylerinde engelli vatandaşların olup olmadığını da soran Kaymakam Nebioğlu, köylerdeki tüm engelli vatandaşların tek tek tespit edilmesi için çalışma başlattıklarını ve tüm engelli vatandaşların devletin imkanlarından yararlanmalarını sağlayacağını belirtmesinin ardından seçime geçildi.
     Seçimlerin sonucunda, Araban Köylere Hizmet Götürme Birliği birinci ve ikinci başkan vekilliği ile iki katip üye seçimini gizli oyla yaptı. Birinci ve ikinci başkan vekilliğine Araban AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Halit Ömeroğlu ile Araban MHP İl Genel Meclisi Üyesi Arif Tatlı, köy muhtarlarından iki katip üyeliğine de Fakılı Köyü Muhtarı Haci Çalışkan ile Gümüşpınar Köyü Muhtarı İbrahim Özkan seçildi.
     Toplantıya İl Genel Meclisi Üyeleri Şıh Mehmet Ulukök, Halit Ömeroğlu, Arif Tatlı da katıldı.
     (BAZ-ŞMÖ)
<< Önceki Haber Araban Kaymakamlığı Köylere Hizmet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER