Arabandaki anıt mezar restore edilecek

Arabandaki anıt mezar restore edilecek -AK Parti Milletvekili Erdoğan: -Restorasyon çalışmalarının başlatılması için Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğündeki gerekli çalışmaları tamamladık


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Hasanoğlu köyündeki Roma döneminden kalan anıt mezarın restorasyon çalışmalarına başlanacağını bildirdi.
     Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçeye bağlı Hasanoğlu köyündeki anıt mezarın koruma altına alınıp restorasyon çalışmasının yapılması için ilgililerle görüşüp girişimlerde bulunduğunu, gerekli çalışmaların başlatıldığını belirtti.
     Gaziantep Valiliği İl Özel İdaresi desteğiyle ilk olarak Elif beldesindeki anıt mezarda restorasyon çalışması başlatıldığını anımsatan Erdoğan şunları kaydetti:
     Hasanoğlu köyündeki Roma döneminden kalan tarihi anıt mezarda restorasyon çalışmalarının başlatılması için Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğündeki gerekli çalışmaları tamamladık. Elif beldesindeki tarihi anıt mezarda başlatılan ve 6 ay sürecek olan restorasyon çalışmasının ardından Hasanoğlu köyündeki tarihi anıt mezarda restorasyon çalışmaları başlatılacak.
    
     Muhabir: Mahmut Bazlama / Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Arabandaki anıt mezar restore edilecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER