Antalya turizmine ışık tutacak çalışma

Antalya turizmine ışık tutacak çalışma -POYDun Antalyanın turizm endüstrisindeki kümelenme, rekabetçilik ve stratejisini belirlemek üzere hazırladığı çalışma tamamlandı


ANTALYA (A.A) - Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) tarafından hazırlanan, Antalya İli Turizm Endüstrisinin Kümelenme Rekabetçilik ve Strateji Ön Çalışması, Antalya Valisi Ahmet Altıparmaka sunuldu.
     Vali Yardımcısı Recep Yüksel, POYD Başkanı Adnan Özsoy ve Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Akın Aksu, Vali Ahmet Altıparmakı ziyaret etti. POYD Başkanı Özsoy, dernekleri tarafından hazırlanan, Antalya İli Turizm Endüstrisinin Kümelenme Rekabetçilik ve Strateji Ön Çalışmasını Vali Altıparmaka sunarak, desteklerinden dolayı teşekkür etti.
     Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) ve Akdeniz Üniversitesi tarafından desteklenen çalışma, Antalyanın en doğusundaki Gazipaşadan, en batısındaki Kalkana ve en kuzeyindeki Aksekiye kadar 300ün üzerinde kişiyle görüşülerek hazırlandı. Antalyanın mevcut durumu ile ilgili ciddi bilgilere ulaşılmasını sağlayacak çalışmanın, dönemsel olarak güncelleneceği bildirildi.
     Burdur ve Isparta illeri için de örnek teşkil eden çalışmanın, bu illerdeki üniversitelerce de referans alınarak benzer çalışmalar yürütüldüğü, böylelikle bölge hakkında önemli dokümanların ortaya çıktığı kaydedildi.
    
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Antalya turizmine ışık tutacak çalışma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER