Antalya TSOnun akademi eğitimleri devam edecek

Antalya TSOnun akademi eğitimleri devam edecek


ANTALYA (A.A) - Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Akademi yapılanması altında eğitim faaliyetlerine bu hafta içinde düzenlenecek Satış ve Pazarlama Teknikleri ve Müşteri İlişkileri ve Memnuniyeti eğitimleri ile devam edecek.
     Antalya TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, yaptığı yazılı açıklamada, ATSO Akademinin üyeleri ve çalışanlarına dönük faaliyetlerine bu hafta 2 ayrı konuda verilecek eğitimlerle devam edeceğini belirtti.
     Antalya TSO olarak akademi yapılanmaları ile Antalya iş dünyasının ihtiyaç duyduğu alanlarda eğitim hizmeti vermeye devam ettiklerini dile getiren Budak, şunları kaydetti:
     Bu hafta da 2 farklı konuda iş dünyası tarafından yoğun şekilde talep edilen eğitimler düzenleyeceğiz. 19 Eylülde düzenleyeceğimiz satış ve pazarlama teknikleri eğitiminde eğitmen Bahri Sanver Aydın tarafından katılımcılarımıza pazarlama kavramının içeriği, pazarlama stratejileri, satışın evreleri, yüksek performanslı bir satıcının özellikleri ve nitelikleri gibi konular anlatılacak.
     20 Eylülde düzenlenecek müşteri ilişkileri ve memnuniyeti eğitiminde ise eğitmen Reşat Güney tarafından katılımcılarımıza müşteri ile doğru iletişim kurabilmek, müşteri şikayetleri, müşteri memnuniyet ölçüm türleri konularında bilgi verilecek. Her birisi konusunda uzman kişilerce verilecek olan bu eğitimlerimize tüm üyelerimizi, çalışanlarını ve konuya ilgi duyan herkesin katılımını bekliyoruz.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalya TSOnun akademi eğitimleri devam edecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER