Antalya İl Spor Güvenlik Koordinasyon Kurulu

Antalya İl Spor Güvenlik Koordinasyon Kurulu toplandı


ANTALYA (A.A) - Antalya İl Spor Güvenlik Koordinasyon Kurulu toplandı.
     Türkiye Elektrik İletişim AŞ 19. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğünde düzenlenen toplantıya, Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, İl Jandarma Komutanı Aykut Tanrıverdi, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Medical Park Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu ile diğer ilgililer katıldı.
     Vali Altıparmak, toplantıda yaptığı konuşmada, 2012 ve 2013de Antalyada düzenlenecek spor müsabakalarıyla ilgili katılımcıların düşüncelerini almak için bir araya geldiklerini anlattı. Geçen yılki spor müsabakalarının işleyişini sorunsuz şekilde sağlayan kurumlara teşekkür eden Altıparmak, Büyük olaylar yaşamadık. Antalyaya yakışır bir yıl geçirdik. Turizmde dünyanın baktığı bir il olan Antalyada tatsızlık yaşamadan sezonu kapatmış olduk dedi.
     Altıparmakın konuşmasının ardından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce gerçekleştirilen sunumda Antalyada geçen yıl düzenlenen sportif faaliyetlerin değerlendirmesi yapıldı. Daha sonra İl Jandarma Komutanlığınca geçen yıl sportif faaliyetlerde uygulana güvenlik tedbirleri ile Medical Park Antalyasporun bu sezon maçlarını oynayacağı Akdeniz Üniversitesi Stadyumunda alınacak güvenlik önlemleri ile ilgili bilgi verildi.
     Medical Park Antalyaspor Genel Müdürü Süleyman Tekgül, Akdeniz Üniversitesi Stadyumunda yeni sezonda alınacak tedbirlere değindi. Tekgül, biletsiz ve kombine kartsız kişilerin içeri alınmayacağını, bu nedenle bilet satış noktalarının üniversite girişine konulacağını aktardı.
     Yeni sezonda stadyuma ikinci bir güvenlik bariyeri ile tel örgü yapılacağını ifade eden Tekgül, mevcut kamera sistemine ek olarak stadyuma geliş yolları ile turnikelere ilave güvenlik kamerası konulacağını kaydetti.
     Yapılan sunumların ardından söz alan Medical Park Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, stadyumdaki çeşitli kalemlerde eksiklikler bulunduğunu, bu eksiklere fon sağlamaya çalıştıklarını belirtti.
     Planlamalarının yetişmemesi halinde kendi evlerinde yapacakları Kayserispor maçı için yer değişikliği talebinde bulanacaklarını ifade eden Akıncıoğlu, Kayseri maçını atlattıktan sonra 3 haftamız daha var, en geç 4. haftada Galatasaray ile yapacağımız maçta stadyumu kullanmak istiyoruz diye konuştu.
    
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Antalya İl Spor Güvenlik Koordinasyon Kurulu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER