Antalyadaki cinayet

Antalyadaki cinayet -Alanyada bahçesinden geçen Ali Bargaçı domuz sanarak tüfekle vurarak öldüren sanık, 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı


ANTALYA (A.A) - Alanyada bahçesinden geçen Ali Bargaçı domuz sanarak tüfekle vurarak öldüren sanık, 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
     Alanya 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya Bademağacı köyünde mantar toplayan Ali Bargaçı (36) domuz sanarak av tüfeğiyle öldürdüğü gerekçesiyle tutuklu yargılanan köy imamı Bayram Yüksek (39) katıldı.
     Yüksek, duruşmada yaptığı savunmada, Bargaçı bilerek öldürmediğini anlatarak, pişman olduğunu söyledi. Bargaçın yakınlardan özür dileyen Yüksek, Ali Bargaçın ölümüne sebep olduğum için çok pişmanım. Hayatta kalması için elimden gelen her şeyi yaptım. Cezaevindeyken Ali Bargaç için her gün dua ettim dedi.
     Hayatını kaybeden Bargaçın ağabeyi İbrahim Bargaç ise kardeşinin kasten öldürüldüğünü, kardeşiyle köy imamı arasında bahçe ekiminden dolayı husumet bulunduğunu iddia etti.
     Mahkeme heyeti, Yükseki suçun şekli ve işleniş şeklini göz önünde bulundurarak 5 yıl hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme heyeti, daha sonra Yüksekin tutuklu kaldığı süreyi göz önünde bulundurarak tahliyesine karar verdi.
     Alanyanın Bademağacı köyünde Ali Bargaç, 9 Aralık 2011de ailesine mantar toplamaya gittiğini söyleyerek evden ayrılmış, köyün imamı Bayram Yüksekin bahçesinden geçtiği sırada Yüksek tarafından domuz sanılarak av tüfeğiyle vurularak öldürülmüştü. Yüksek, olayın ardından tutuklanmıştı.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalyadaki cinayet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER