Antalyada eski eşi tarafından silahla yaralanan

Antalyada eski eşi tarafından silahla yaralanan kadın -Ameliyata alınan kadının hayati tehlikesi devam ediyor -Yaralanan kadının annesi İnce: "Telefonla beni aradı ve kızınızı öldürdüm, rahatladın mı, dedi"


ANTALYA (A.A) - Antalyada eski eşi tarafından önce darbedilen ardından silahla yaralanan kadının hayati tehlikesi devam ediyor.
     Edinilen bilgiye göre, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım geri döndürme ünitesinde tedaviye alınan Asuman İncenin başından ve karnından tabanca ile vurulduğu belirlendi. İncenin bir böbreğinin kurşundan dolayı parçalandığı ve böbreğinin alındığı kaydedildi.
     Tedavisine devam edilen İncenin hayati tehlikesini koruduğu öğrenildi.
     Öte yandan hastaneye gelen Asuman İncenin annesi Şerife İnce, kızının yaklaşık bir yıl önce şiddetli geçimsizlik sonucu B.Adan ayrıldığını ancak B.Anın barışmak için kızını öldürmekle tehdit ettiğini ileri sürdü.
     Olaydan sonra da B.Anın kendisini telefonla aradığını, "Kızınızı öldürdüm, rahatladın mı-" dediğini anlatan İnce, zanlının bir an önce bulunmasını istedi.
     Zanlıyı arama çalışmaları ise devam ediyor.
     Antalyada Döşemealtı ilçesi Zübeyde Hanım Caddesinde Asuman İnce (38), eski eşi B.A(39) tarafından darbedilmiş, 20 metre saçından sürüklendikten sonra tabanca ile yaralanmıştı.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin / Hatice Özdemir
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Antalyada eski eşi tarafından silahla yaralanan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER