Antalyada 4 kişinin yaylada mahsur kalması

Antalyada 4 kişinin yaylada mahsur kalması -Yaylada kar ve tipi nedeniyle mahsur kalan 4 kişi, Akseki Kaymakamı Mekan Çevirene teşekkür ziyaretinde bulundu


ANTALYA (A.A) - Akseki ilçesine 35 kilometre uzaklıktaki Göktepe Yaylasında kar ve tipi nedeniyle 4 gün mahsur kalan ve bugün kurtarılan 4 kişi, Akseki Kaymakamı Mekan Çevirene teşekkür etti.
     Göktepe Yaylası Beyçukuru mevkindeki yayla evinde cumartesi gününden itibaren yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle mahsur kalan Ramazan Doğru, Ömer Doğru, Mustafa Denizci ve Hüseyin Salcan, Akseki Kaymakamı Mekan Çevireni ziyaret etti.
     Kaymakam Çeviren, ziyarette yaptığı konuşmada, olayı öğrendikten sonra arama kurtarma çalışmasına başladıklarını ve 4 kişinin sağlıklı bir şekilde kurtarıldığı için mutlu olduklarını söyledi.
     Yoğun kar yağışı ve tipide yolculuk yapmanın zor olduğunu ifade eden Çeviren, Ulaşım konusunda ekiplerimiz de zorlandı ancak sağlıklı bir şekilde size ulaştık. Emeği geçen Antalya Özel İdare ekibi, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Jandarma ekibi ile diğer birimlerimize teşekkür ediyoruz dedi.
     Mahsur kalan Mustafa Denizci de Kaymakam Çevirene desteklerinden dolayı teşekkür etti. Denizci, Devletimizin tüm birimlerinin seferber olması bizi çok memnun etti diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Taş / Hatice Özdemir
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Antalyada 4 kişinin yaylada mahsur kalması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER