Antakya Belediyesinin parke ve asfaltlama çalışmaları

Antakya Belediyesinin parke ve asfaltlama çalışmaları


HATAY (A.A) - Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, ihtiyaç duyulan tüm cadde ve sokaklarda parke döşeme ve asfaltlama çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.
     Savaş, yaptığı yazılı açıklamada, kenti güzel bir görünüme kavuşturmak, vatandaşlara en iyi şekilde hizmet etmek için çalıştıklarını belirtti.
     Çalışmalar kapsamında, kentin araç ve yaya trafiği açısından en hareketli yerlerinden olan Ayşe Fitnat Hanım Caddesinde ikinci etap asfaltlama işlemlerinin devam ettiğini ifade eden Savaş, Vali Ürgen Alanında da yol yenileme çalışmalarının sürdürüldüğünü kaydetti.
     Savaş, ekiplerin, yürüttüğü çalışmalar kapsamında bozuk ve yıpranmış olan Sümerler Mahallesi 15. Sokakta parke taşı döşeme işlemlerini gerçekleştirdiğini bildirdi.
     Ekiplerin kentin her bölgesinde yürüttüğü üst yapı çevre düzenleme çalışmalarını da aralıksız sürdürdüğünü ifade eden Savaş, yağmur, içme suyu, kanalizasyon ve doğalgaz hattı döşeme çalışmaları tamamlanan cadde ve sokakların asfaltlama ve kaldırım yenileme faaliyetlerinin devam ettiğini kaydetti.
    
     Muhabir: İsmihan Özgüven
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Antakya Belediyesinin parke ve asfaltlama çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER