Antakya Belediye Başkanı Savaşa ziyaret

Antakya Belediye Başkanı Savaşa ziyaret


HATAY (A.A) - Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tülay ve beraberindeki heyet Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaşı makamında ziyaret etti.
     Tülay, ziyarette Başkan Savaş ile 15-30 Eylül tarihlerinde Hatayda yapılacak olan Dünya Satranç Gençler Şampiyonası ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.
     Savaş da, satranç sporuna ve sporcusuna büyük destek verdiklerini ve görev süreleri boyunca ulusal ve uluslararası satranç organizasyonlarına ev sahipliği yaptıklarını belirtti.
     Eylül ayında Antakyada gerçekleşmesi planlanan Dünya Gençler Satranç Şampiyonasına gerekli desteği vereceklerini ifade eden Savaş, Genel ve kadın kategorileri olmak üzere şampiyonaya 60 ülkenin katılım göstermesi bekleniyor. Kurum olarak bu önemli organizasyona gerekli desteği sağlayarak hem satranç sporuna ve sporcusuna destek olacağız, hem de ilimizin ülkemizde ve tüm dünyada tanıtılmasına büyük katkı sağlayacağız diye konuştu.
     Ziyarete, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın, Şube Müdürü Murat Yiğit ve Antakya Belediyesi Satranç Kulübü yöneticisi Sultan Dablanda katıldı.
    
     Muhabir: Salim Taş
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber Antakya Belediye Başkanı Savaşa ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER