ANSİADın 19. Olağan Toplantısı

ANSİADın 19. Olağan Toplantısı -Antalyaspor Başkanı Akıncıoğlu: Antalyanın tanıtımı için Antalyaspor çok önemli bir enstrümandır


ANTALYA (A.A) - Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Antalyanın tanıtımı için Antalyasporun çok önemli bir enstrüman olduğunu söyledi.
     Antalya Sanayici ve İşadamları Derneğinin (ANSİAD) 19. Olağan Toplantısında, Antalyaspor ve Güncel Gelişmeler konulu oturum yapıldı. Bir otelde düzenlenen etkinlikte konuşan Akıncıoğlu, Antalyasporun ligde çok iyi bir konumda olduğunu belirterek, bu başarının uzun soluklu olması için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ve yapılan izleme ve altyapı çalışmalarıyla bu başarıyı gelecek senelere taşımaya gayret edeceklerini söyledi.
     Antalyasporun ligde kalmasının olmazsa olmazların başında geldiğini kaydeden Akıncıoğlu, Şu anda hiçbir platformda şampiyonluğa gidiyoruz demiyorum. Çünkü böyle bir hedefimiz yok. Başarılı bir takımız ve ligde üst sıralardayız. Bizim öncelikli hedefimiz ligde kalıcı bir takım olmak dedi.
     ANSİAD üyesi de olan Akıncıoğlu, teknik heyetin hiçbir zaman işine karışmadıklarını ve karışmayacaklarını dile getirerek, bu sistemi ilk defa Türkiyede kendilerinin başlattığını anlattı.
     Akıncıoğlu, İlk defa teknik direktörümüz futbolun patronu oldu. Her türlü faaliyeti, alınan futbolcunun seçimiyle aynı zamanda alınacak olan futbolcunun maddi yönüyle de her türlü ilişkiyi kurmayı görevini verdik. Kendisi de bu yükü kaldırabilecek bilgi, donanım ve tecrübeye sahip kişidir diye konuştu.
     Antalyanın tanıtımı için Antalyasporun ligde kalması gerektiğine dikkati çeken Akıncıoğlu, Antayanın ekonomisi turizme dayalıdır. Turizm denildiği zaman tanıtım lazım. Turisti getirebilmek için de şehrin pazarlanması gerekiyor. Antalyanın tanıtımı için Antalyaspor çok önemli bir enstrümandır dedi.
    
     -Gazprom ile sponsorluk anlaşması imzalamayı arzu ediyoruz-
    
     Toplantıda, bir gazetecinin Antalyaspor ile Rusyanın Gazprom şirketi arasında bir sponsorluk anlaşması var mı- sorusu üzerine Akıncıoğlu, şunları kaydetti:
     Gazprom yönetim kurulu ile olan temaslarımız devam ediyor. Biz bu işin sonuçlanmasını arzu ediyoruz. Ortada olan birçok gerçek ve kriter, bu sponsorluk anlaşmasını yapılabileceğini bize gösteriyor. İnşallah bunu başarırız. Çünkü bu tür uluslararası bir sponsorluk Antalyasporun layık olduğu sponsorluktur. Gazprom üst kurulu yetkililerinin bize söylediklerine göre Türkiyede başka bir takıma sponsor olmayacaklar. Antalya, sporda bulunduğu konum ve Rusya ile ticaret ilişkileri olarak çok iyi bir yerde. Bu sponsorluk anlaşmasına olumlu bakıyoruz.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe / Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber ANSİADın 19. Olağan Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER