Anneler Günü

Anneler Günü -Manavgat Belediye Başkanı Sözen: -"Anne sevgisi, insan yaşamının her evresinde var olan en anlamlı duygulardan birisidir"


ANTALYA (A.A) - Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, anne sevgisinin insan yaşamının her evresinde var olan en anlamlı duygulardan biri olduğunu belirtti.
     Sözen, Anneler Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, annelere olan vefa borcunun hiçbir şekilde ödenemeyeceğini kaydetti. Dünyada anne sevgisinin yerini dolduracak başka bir sevgi olmadığını vurgulayan Sözen, dünyanın en değerli varlıkları olan annelere layık evlatlar olmanın en önemli görev olduğunu belirtti.
     Sözen, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     "Anne sevgisi, insan yaşamının her evresinde var olan en anlamlı duygulardan birisidir. Üzerimizde ödenmez hakları bulunan, sevgi, fedakarlık ve sabırlarını başka hiçbir değerle ölçemeyeceğimiz annelerimiz her zaman baş tacımızdır. Bu duygu ve düşüncelerle, dünyanın en kutsal görevini üstlenen, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan bütün annelerimizin Anneler Gününü kutluyor, saygı ve selamlarımı iletiyorum."
    
     Muhabir: Mustafa Taş / Bekir Bektaş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER