Anneler Günü

Anneler Günü -Antalya Valisi Altıparmak: -"Bu anlamlı günde, yeryüzündeki tüm bireylerin kalbi, bitmek bilmeyen sabrın, affediciliğin, fedakarlığın, sevgi ve saygının timsali annelerimiz için çarpacaktır"


ANTALYA (A.A) - Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, "Bu anlamlı günde, yeryüzündeki tüm bireylerin kalbi, bitmek bilmeyen sabrın, affediciliğin, fedakarlığın, sevgi ve saygının timsali annelerimiz için çarpacaktır" dedi.
     Vali Altıparmak, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, annelerin emeğin, şefkatin tükenmez kaynağı, toplum hayatının temel direği olduğunu kaydetti.
     Altıparmak mesajında, şu ifadelere yer verdi:
     "Bu anlamlı günde, yeryüzündeki tüm bireylerin kalbi, bitmek bilmeyen sabrın, affediciliğin, fedakarlığın, sevgi ve saygının timsali annelerimiz için çarpacaktır. Bu çok önemli ve anlamlı günde, anne olma mutluluğunu ve onurunu yaşayan tüm annelerin, Anneler Gününü ve Uluslararası Aile Gününü kutlayarak, milletçe sağlık, mutluluk ve huzur içinde nice anneler gününe birlik ve beraberlik içinde ulaşmamızı temenni ediyorum."
    
     Yayıncı: Güç Gönel

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER