Ankaraspor kafilesinin geçirdiği trafik kazası

Ankaraspor kafilesinin geçirdiği trafik kazası -Yaralılardan 15i taburcu edildi -Otobüs sürücü Yıldız, gözaltına alındı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Ankaraspor teknik kafilesini taşıyan otobüsün karıştığı kazada yaralanan 17 kişiden 15i tedavilerinin ardından taburcu edildi.
     Afyonkarahisarın Sandıklı ilçesinde meydana gelen kazanın ardından Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Uygulama ve Araştırma Hastanesi ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan 15i taburcu edildi.
     Ankarasporun 17 yaşaltı teknik sorumlusu Semih Tur (49) ile altyapı kaleci antrenörü Levent Gönünün (47) sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kazada Turun bir bacağının koptuğu bildirildi.
     Ankaraspor Altyapı Antrenörü İsmail Yakut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün Fethiyede A2 finaline katıldıklarını anımsattı.
     Maç sonrası gece ilçeden ayrıldıklarını belirten Yakut, "Sandıklı yakınlarında bir gürültüyle uyandık. Kamyonla çarpışmışız, biz dışarı çıktık. Yaralı arkadaşlarımızı kurtardık, çok sevdiğimiz bir ağabeyimizi kaybettik. İki arkadaşımız yoğun bakımda, diğer arkadaşlarımızla ufak tefek sıyrıklarla atlattık" diye konuştu.
     Öte yandan otobüs sürücüsü Muharrem Yıldız, jandarma tarafından göz altına alındı.
     Muğlanın Fethiye ilçesinde düzenlenen 2012-2013 Futbol Sezonu A2 Ligi finalini kazanarak Türkiye şampiyonu olan Ankarasporun altyapı teknik kafilesini taşıyan otobüs, Afyonkarahisarın Sandıklı ilçesinde kamyona arkadan çarpmış ve kazada altyapı malzemecisi Sabri Sarıksız (48) hayatını kaybetmişti.
    
     Muhabir: Canan Tükelay
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Ankaraspor kafilesinin geçirdiği trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER