Ankaralı mobilyacılar bereket için mevlit okuttu

Ankaralı mobilyacılar bereket için mevlit okuttu


ANKARA (A.A) - Ankaralı mobilyacılar, sezonun bereketli geçmesi ve sektörde birlik, beraberliğin sürdürülmesi için Muharrem ayına girilmesi dolayısıyla mevlit okuttu.
     Mevlit sonrasında AA muhabirine konuşan Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası Başkanı Hüseyin Taklacı, Üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz bu ve bunun gibi etkinliklerimizi inşallah arttırarak, devam ettireceğiz dedi.
     Taklacı, Siteler esnafı olarak Orta Doğunun ve Balkanların en büyük ağaç işleri küçük sanayi sitesinde üyelerine hizmet vermelerinden ötürü gurur duyduklarını ifade ederek, ürünlerinin el emeği üretildiğini, Avrupa ve diğer dünya ülkelerinde üretilen ürünlerle rekabet edecek kalitede olduğunu vurguladı.
     El işçiliği ve fabrikasyon olmayan üretimlerin desteklenmesi gerektiğini ifade eden Taklacı, Bizim üretimlerimiz daha çok el işçiliği üstüne. Fabrikasyon üretimlerle aynı olmaz. Çevreci ve kaliteye önem verenler Sitelerin ürünleri tercih etmeli diye konuştu.
     Mevlitte cemaate hitap eden Ankara Altındağ Müftüsü Şükrü Kabukçu da, Sitelerin tüm camilerinde mevlit okutulduğunu belirterek, bunun tüm esnafın işlerinin bereketli olması ve birlik beraberliğin tesisi için yapıldığına işaret etti.
    
     Muhabir: Hüseyin Karatepe
     Yayıncı: Zülal Eser
<< Önceki Haber Ankaralı mobilyacılar bereket için mevlit okuttu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER