Ankara Büyükşehir Belediyesi internet sitesini yeniledi

Ankara Büyükşehir Belediyesi internet sitesini yeniledi


ANKARA (A.A) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, resmi internet sitesi www.ankara.bel.tr,vatandaşların belediye ile ilgili her türlü bilgiye kolayca ulaşımını sağlayacak şekilde yeniledi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, sitede vergi ve harçların ödenmesinden, başkentteki çalışmaların günlük bilgilerine, kent rehberinden, günlük yaşam için önemli bilgilere, belediyeden haberlerden duyurulara kadar kent yaşamına ilişkin her türlü bilgi yer alıyor.
     Sitede, başkentte yapılan bakım, onarım, asfalt, tretuvar, temizlik, kazı, restorasyon gibi çalışmalara, ihale duyurularına, belediyenin günlük faaliyetlerine, su kesintisi, hava durumu gibi günlük duyurulara, kültür ve sanat etkinliklerine, kent rehberi ve hizmet birimlerine de kolay erişim sağlanıyor.
     Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığının düzenlediği ve güvenliğin üst seviyede tutulduğu internet sitesinde vatandaş, vergi ve harçlarını da e-tahsilat sayfasından anlık olarak görüp, kredi kartı ile ödeyebiliyor.
    
     Muhabir: Ankara
     Yayıncı: Tolga Özgenç
<< Önceki Haber Ankara Büyükşehir Belediyesi internet sitesini yeniledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER