Ankarada trafik kazaları

Ankarada trafik kazaları -Cipin arkadan çarpması sonucu takla atan minibüste 6sı çocuk 8 kişi yaralandı


ANKARA (A.A) - Başkentte, cipin arkadan çarpması sonucu takla atan minibüste 6sı çocuk 8 kişi yaralandı.
     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, bayram ziyareti için geldiği Ankaradan Bursaya gitmekte olan Murat Kanakın kullandığı 19 Z 3085 plakalı minibüse, Eskişehir Yolu, Tarım, Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı önünde, plakası alınamayan bir cip arkadan çarparak kaçtı.
     Çarpmanın etkisiyle takla atan minibüs yan yola geçti
     Kazada, sürücü Murat ile eşi Bahar, çocukları Nesibe (12), Hasan (10), Kadriye (8), Yağmur (5), Mesut Kanak (2,5) ile yeğenleri soy ismi öğrenilemeyen yeğenleri Fatih, yaralandı. Çevredekilerin yardımıyla minibüsten çıkartılan yaralılara ilk müdahale, olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapıldı.
     Kazanın şokuyla ağlayan ve titreyen çocukları, çevredekiler ve sağlık ekipleri teselli etmeye çalıştı. Yaralılar, Ankara, Gazi ve Hacettepe Üniversitesi hastanelerinde tedavi altına alındı.
     Kaza anını anlatan görgü tanığı Sedat Algül,Cip arkadan vurdu, minibüs sonra takla attı. Aracımı durdurdum yardıma koştum. Ama kaçan aracın plakasını alamadım diye konuştu.
     Polis, olay yerinden kaçan aracın sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.
     Öte yandan Turgut Özal Bulvarı, Fatih Köprüsü altında, kontrolden çıkan 06 AT 2878 otomobil, refüjdeki ağaçlara, elektrik direklerine ve köprünün ayaklarına çarptı. Kazada yaralanan sürücü Dışkapı Hastanesinde tedavi altına alındı.
    
     Muhabir: Durmuş Koçak
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Ankarada trafik kazaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER