Ankarada Karabük Günleri

Ankarada Karabük Günleri -TBMM Başkanı Çiçek ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin, etkinliğin açılışını yaptı


KARABÜK (A.A) - Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin tarafından Karabük Günlerinin açılışı yapıldı.
     Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliğe, Çiçek ve Şahinin yanı sıra Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hüseyin Çelik ve Menderes Türel, AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, Karabük Valisi İzzettin Küçük, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, diğer ilgililer ve vatandaşlar katıldı.
     Karabük Üniversitesi bünyesinde kurulan ve sadece kız öğrencilerin yer aldığı "Ana Mehteran Takımı"nın gösterisini izleyen Çiçek ve Şahin, daha sonra etkinliğin açılışını gerçekleştirdi.
     Taş dibekte karşılıklı buğday döven Çiçek ve Şahin, ardından Karabük Üniversitesinden bir grup öğrencinin geliştirerek, "Yıldız" adını verdiği güneş enerjisiyle çalışan aracı inceledi. Araca binen Çiçek, öğrencilerden bilgi aldı.
     Kardemir Karabüksporun standını ziyaret eden Çiçek ve beraberindekilere, Kulüp Başkanı Nevzat Şahin tarafından takımın atkısı armağan edildi. Çiftçilerin bulunduğu alanda odun ateşinde demlenen çayı içen Çiçek, son olarak temsili Safranbolu Evinde bir süre dinlendi.
    
     Muhabir: Özcan Yıldırım
     Yayıncı: Eda Ay
<< Önceki Haber Ankarada Karabük Günleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER