Ankarada gasp ve tehdit iddiası

Ankarada gasp ve tehdit iddiası -İnternette tanıştığı iş adamını gasbedip, tehditle senet imzalattığı öne sürülen biri kadın 3 kişi tutuklandı


ANKARA (A.A) - Ankarada, internette tanıştığı iş adamını gasbedip, tehditle senet imzalattıkları öne sürülen biri kadın 3 kişi tutuklandı.
     Gaziantepte bir alışveriş merkezinin müdürü olan A.G. (45), Ankara Emniyet Müdürlüğüne başvurarak, internette tanıştığı biri kadın 3 kişinin, 470 lira ile kredi kartını gasbedip, kendisine zorla senet imzalattığı iddiasıyla şikayetçi oldu.
     İfadesinde yaklaşık 3 yıl önce bir sosyal paylaşım sitesinden Meral B. (29) ile tanıştığını anlatan A.G, daha sonra bu kişiyle MSN üzerinden görüntülü görüştüklerini belirtti.
     Bir süre sonra Meral Bnin ilişkiye girmek istediğini belirterek kendisini Konyanın Cihanbeyli ilçesine çağırdığını söyleyen A.G, buluşmak için sözleştikleri yerde iki kişi tarafından zorla bir araca bindirildiğini ve Ankaraya götürüldüğünü kaydetti.
     Bu kişilerce elleri ve ayakları bağlanarak Demetevlerdeki bir eve kilitlendiğini öne süren A.G, iki kişinin Bize 40 Bin lira borcun var diyerek cüzdanından kredi kartı ve 470 lirasını alıp evden ayrıldığını bildirdi.
     Kart hesabında para olmadığını gören zanlıların tekrar eve geldiğini belirten A.G, iki kişinin silah tehdidi ile Ya para verirsin ya da kafana sıkar seni gömeriz diyerek kendisine 40 bin liralık 3 senet imzalattığını öne sürdü.
     Zanlıların, kendisini bir arabaya bindirip 110 lira bilet parası vererek Ahlatlıbel yakınlarında araçtan indirdiğini söyleyen A.G, Zanlılar, Bu olayı birine anlatırsan seni öldürürüz. Elimizde görüntülerin var, herkese dağıtır seni rezil ederiz diyerek beni bıraktılar ve Gaziantepe dönmemi istediler diye konuştu.
     A.Gnin şikayeti üzerine soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, telefon kayıtlarını da inceleyerek, Meral B. ile Fatih A. ve Gökhan Gyi gözaltına aldı.
     Emniyetteki sorgularının ardından mahkemeye sevk edilen üç kişi tutuklanarak cezaevine götürüldü.
    
     Muhabir: Serdar Açıl
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Ankarada gasp ve tehdit iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER