ANGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Tezdiğ:

ANGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Tezdiğ: -Cazibesini hiç yitirmeyen gayrimenkul ve inşaat sektörü kentsel dönüşüm sayesinde en parlak dönemlerinden birini yaşayacak


ANKARA (A.A) - Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Ali Tezdiğ, cazibesini hiç yitirmeyen gayrimenkul ve inşaat sektörünün kentsel dönüşüm sayesinde en parlak dönemlerinden birini yaşayacağını söyledi.
     Tezdiğ yaptığı yazılı açıklamada, küresel krize rağmen Türkiyede halen inşaat sektörünün yatırım aracı olarak görüldüğünü belirterek, Krizi az sıyrıklarla atlatmamızdaki en büyük nedenlerden birisi de 2012nin ikinci çeyreğinde çıkan kentsel dönüşüm, 2B ve mütekabiliyet gibi yasal düzenlemeler. Bu düzenlemeler, verimli geçen bir önceki yılın ardından sektördeki hareketliliği daha da artıracaktır ifadesini kullandı.
     Kentsel dönüşümün istihdama sağlayacağı katkılara da işaret eden Tezdiğ, şunları kaydetti:
     İstihdamda lider sektör hiç kuşkusuz inşaat sektörüdür. Dolayısıyla geniş bir iş hacmi sağlayacak kentsel dönüşüm sayesinde, yeni iş alanları için ortam yaratılacak ve istihdam rakamları hızla yükselecek. Bu sektörle beraber hareket eden birçok sektör de bu durumdan faydalanacak. Cazibesini hiç yitirmeyen gayrimenkul ve inşaat sektörü kentsel dönüşüm sayesinde en parlak dönemlerinden birini yaşayacak.
    
     Muhabir: Hüseyin Karatepe
     Yayıncı: Zülal Eser
<< Önceki Haber ANGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Tezdiğ: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER