Anamur Belediyespor, rakibine 15 puan fark

Anamur Belediyespor, rakibine 15 puan fark atı -Oynadığı 22 maçın tamamını kazanan yeşil-beyazlı ekip, en yakın rakibine 15 puan fark attı


MERSİN (A.A) - Mersin Süper Amatör Liginde mücadele eden Anamur Belediyespor, 22 maçın tamamını kazanarak en yakın rakibine 15 puan fark attı.
     Yenilenen yönetim, teknik heyet ve futbol takımı ile lige hızlı bir başlangıç yapan yeşil-beyazlılar, istikrarını sürdürerek, oynadığı bütün maçlarını kazandı. Anamur Belediyespor, ligde 66 puan toplayarak en yakın rakibi Mezitli Belediyespora 15 puan fark attı.
     Şehir Stadında hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Tarsus Belediyespor maçına hazırlanan yeşil-beyazlılar, bu karşılaşmayı da kazanarak galibiyet serisini sürdürmeyi planlıyor.
     Teknik Direktör Erkan Kahraman, altyapıya önem verip doğru transferler yaparak güçlü bir ekip oluşturduklarını söyledi. Takımın bir üst lige yükselmesi için mücadele ettiklerini belirten Ünlü, Bu başarıyı futbolcularımız elde etti. Biz teknik heyet, kulüp yönetimi ve taraftarlar olarak onlara destek verdik. Amacımız kalan maçları da kazanarak Anamur Belediyesporu hak ettiği bir üst lige yükseltmek dedi.
    
     -Takımın en golcü futbolcuları, şampiyonluğa odaklandı-
    
     Attığı 77 golle maç başına 3.5 gol ortalaması yakalayan yeşil-beyazlılarda 22 golle takımın en golcü futbolcuları Hasan Tokgöz ve Recep Göktaş oldu.
     Tokgöz, çok iyi bir takım olduklarını ve galibiyet serisini sürdüreceklerini belirterek, şampiyonluğa odaklandıklarını ifade etti.
     Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe de, takımın başarısı için ellerinden gelen desteği verdiklerini dile getirerek, İskelede yaptığımız sosyal tesisten elde edilecek kazanç, Anamur Belediyespora kaynak sağlayacak. Üst gruba yükseldiğimizde buradan sağlanan kazançla kulübümüz kendi kendini idare edecek ve kulübün yükü halkın üstünden kalkacak. Ayrıca takımımız, buradaki modern spor sahalarından da yararlanacak diye konuştu.
    
     Muhabir: Tahsin Ünlü / Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Anamur Belediyespor, rakibine 15 puan fark Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER