Anadolu Reklamcılar Derneğinden KAYSOya ziyaret

Anadolu Reklamcılar Derneğinden KAYSOya ziyaret


KAYSERİ (A.A) - Anadolu Reklamcılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Özdemir, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydakı makamında ziyaret etti.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Boydak, Kayseride bu sektörün önemli oyuncularının olduğunu ve itibarlarının her geçen gün arttığını söyledi.
     Türkiyede ki reklamcılık pastasının payının son 2,5 yıl içerisinde iki katına çıktığını vurgulayan Başkan Boydak, şunları kaydetti:
     Türkiyenin zenginleşmesine paralel bu harcamalar daha da artacaktır. Reklamcılığın yanı sıra kurumsal iletişim faaliyetleri de bunun içerisinde mütalaa edilmekte. Buda özel şirketlerde dikkat çekici bir şekilde gelişiyor. Bu konuda Kayserimizde de başarılı örneklerimiz var. Bu örneklerimizi çoğaltabilmek ve sektörde bir disiplin oluşturmak maksadı ile bir araya geldikleri bir yapı oluşmuş durumda. Ben kendilerine başarılar diliyorum. Kayseri Sanayi Odası olarak arkadaşlarımızın maddi manevi arkasında olduğumuzu belirtmek istiyorum.
     Özdemir ise, Anadolu reklamcılarını güçlendirmek ve daha ulusal boyutlara taşımak adına geçen yıl bir dernek kurduklarını ve faaliyetlerinin her geçen gün artarak devam ettiğini söyledi. Anadolu reklamcıları olarak destek beklediklerini vurgulayan Özdemir, birçok Anadolu markasının ulusala çıkmasına Anadolu reklamcılarının vesile olduğunu, reklamcılarında ulusala çıkmaları halinde bu markaların yanlarında olmalarını istediklerini ifade etti.
    
     Muhabir: Mustafa Önal
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Anadolu Reklamcılar Derneğinden KAYSOya ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER