Anadolu Odaları Eğitim Seminerleri Antalyada yapılacak

Anadolu Odaları Eğitim Seminerleri Antalyada yapılacak


KONYA (A.A) - Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasınca (SMMMO) geleneksel olarak düzenlenen Anadolu Odaları Eğitim Seminerlerinin 12ncisi 8-11 Ekim tarihleri arasında Antalyada yapılacak.
     Konya SMMMO Başkanı İsmail Turan, yaptığı yazılı açıklamada, eğitimlere 40 yakın ilden katılımın sağlanacağını bildirdi.
     Ağırlıklı olarak Yeni Türk Ticaret Kanunu ve bağımsız denetim konularının ele alınacağını belirten Turan, seminerlerde alanlarında uzman akademisyen ve uzmanların sunum yapacağını dile getirdi.
     Seminer kayıtlarına yoğun bir katılımın gerçekleştiğini bildiren Turan, şunları kaydetti:
     Anadolu Odaları Eğitim Seminerleri meslektaşlarımız tarafından yoğun bir ilgi gördü. Gerek anlatılacak olan konular gerekse sosyal imkanları sebebiyle seminer kayıtlarımız kısa süre içerisinde tamamlandı. Ayrıca protokol davetlilerimizden, Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Başkanı Seyit Ahmet Baş, bağımsız denetimle ilgili, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Fatih Acar da Sosyal Güvenlik Kurumu ile ilgili önemli noktaları açıklayarak, meslektaşlarımıza bilgilendirme konuşması yapacaktır.
    
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Anadolu Odaları Eğitim Seminerleri Antalyada yapılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER