Anadolu Ajansı 93. yaşında

Anadolu Ajansı 93. yaşında -Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Ergün: Kimsenin olmadığı her yerde yine Anadolu Ajansı var -Türkiyede ve dünyanın birçok yerinde, olanın bitenin kayda geçmesi açısından Anadolu Ajansının


KOCAELİ (A.A) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Kimsenin olmadığı her yerde yine Anadolu Ajansı var. Türkiyede ve dünyanın birçok yerinde, olanın, bitenin kayda geçmesi açısından Anadolu Ajansının işlevi büyük dedi.
     Çeşitli programlara katılmak üzere Kocaeliye gelen Ergün, Anadolu Ajansının (AA) 93. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, AAnın yeni yaşını kutladığını belirtti.
     AAnın çok önemli işlevler gördüğünü vurgulayan Ergün, şöyle konuştu:
     Bazen kimsenin olmadığı yer de Anadolu Ajansı oluyor ve oradaki olan bitenden herkesin haberi olma imkanı oluyor. Anadolu Ajansının çok eski haberlerine baktığımız zaman, ne kadar önemli bir işlev gördüğünü oradan çok daha net bir şekilde anlayabiliriz ama bugün de ondan farklı değil. Bugün de gerçekten kimsenin olmadığı her yerde yine Anadolu Ajansı var. Türkiyede ve dünyanın birçok yerinde, olanın bitenin kayda geçmesi açısından Anadolu Ajansının işlevi büyük. Başarılar diliyorum.
    
     Muhabir: Şengül Oymak
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93. yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER