Anadolu Ajansı 93. yaşında

Anadolu Ajansı 93. yaşında -Batman Valisi Arslan: Anadolu Ajansının bundan sonra da doğru habercilik konusunda edindiği tartışılmaz konumunu güçlendirerek koruyacağına olan inancımız tamdır


BATMAN (A.A) - Batman Valisi Yılmaz Arslan, Anadolu Ajansının bundan sonra da doğru habercilik konusunda edindiği tartışılmaz konumunu güçlendirerek koruyacağına olan inancının tam olduğunu bildirdi.
     Vali Yılmaz Arslan, Anadolu Ajansının kuruluşunun 93. yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürkün önemli vizyonlarından biri olan Anadolu Ajansının, kurtuluş mücadelesi verilen yıllarda milletin menfaatlerini koruma adına kurulmuş önemli ve stratejik bir kuruluş olduğunu belirtti.
     Anadolu Ajansının, iletişim imkanlarının son derece kısıtlı olduğu geçmişten bu güne Anadolunun her tarafında habercilik hizmeti yürüterek demokrasi ve toplumsal gelişiminin ilerlemesine hizmet ettiğini kaydeden Arslan, şöyle devam etti:
     Anadolu Ajansı özellikle son yıllarda teknolojiyi en iyi şekilde kullanarak, gerek yurt gerekse dış ülkelerde kurumsallaşarak en ücra ülkelerden bile haber servisi yaparak uluslararası gazetecilik alanında profesyonelliğini ispatlamıştır. Anadolu Ajansının bundan sonra da doğru habercilik konusunda edindiği tartışılmaz konumunu güçlendirerek koruyacağına olan inancımız tamdır. Bu duygularla ajansınızın her kademede görev alan tüm çalışanlarını tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.
     Belediye Başkan Vekili Serhat Temel ise asırlık geçmişiyle dünyanın en uzun ömürlü haber ajanslarından biri olan Anadolu Ajansının 93. kuruluş yıl dönümünü kutladı.
     Ülkenin ve dünyanın dört bir yanında bir asırdan bu yana faaliyet gösteren, geniş haber ağı, kaliteli hizmeti ve hiç eksilmeyen enerjisiyle dünyada ve ülkede olup bitenleri ulaştıran, gelişmelerden haberdar eden tüm Anadolu Ajansı çalışanlarını kutlayan Temel, Anadolu Ajansının bundan sonraki süreçte de doğru, güvenilir ve tarafsız habercilik hizmetini en iyi şekilde sürdüreceğine olan inancımla başarıların devamını diliyorum dedi.
    
     Muhabir: Yılmaz Ekinci / Nurten Aslan
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93. yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER