Anadolu Ajansı 93 yaşında

Anadolu Ajansı 93 yaşında -Çeşmede bir grup dalgıç, AAnın 93. kuruluş yıl dönümünü suyun altında açtığı pankartla kutladı -Dalış kulübü yöneticisi Koçluoğlu: "AA, su altı canlılığının korunması, spor ve turizmin gelişmesi konu


İZMİR (A.A) - Çeşmede bir grup dalgıç, Anadolu Ajansının (AA) 93. kuruluş yıl dönümünü suyun altında açtığı pankartla kutladı.
     Türkiyenin en eski kulüplerinden birinin yöneticisi ve dalış eğitmeni Aydın Zeki Koçluoğlu, beraberindeki dalgıçlar ile Çeşmede dalışa geçti.
     Su altında, önceden hazırladıkları "AA 93 Yaşında" yazılı pankartı açan ekip üyeleri, kısa turun ardından su üstüne çıktı.
     Ekibin lideri Koçluoğlu, yaptığı açıklamada, Türkiyenin su altında da önemli zenginliklere sahip olduğunu, bu değerlerin korunması ve dünyaya duyurulması anlamında medyaya büyük görevler düştüğünü söyledi.
     AAnın su altı görüntü ve fotoğraf ekipmanına yaptığı yatırımla su altında saklı zenginliklerin dünyaya anlatılması noktasında aktif rol oynadığına işaret eden Koçluoğlu, "Türkiye, su altı sporları ve turizminde hızlı bir gelişim içinde. Ülkemizin adının dünyaya duyurulma misyonuyla hareket eden AA, su altı canlılığının korunması, spor ve turizmin gelişmesi konusunda da en önemli destekçilerimiz arasında. Ajansın 93. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, nice yüz yıllara diyoruz. Çeşmede su altı turizminin geliştirilmesinde AAnın büyük katkısı oldu, devamını bekliyoruz" diye konuştu.
    
     Muhabir: Tolga Albay / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER